onsdag 27 april 2011

SCORkungen - April månads clown på BS


Jaha ja, det var ett tag sedan jag skrev något på bloggen, det har mest att göra med att det finns annat här i världen som jag värderar högre än tillbringa tiden på en blogg (heißer tipp).  Men sedan har börserna (eller i alla fall Kanada som är den jag följer någorlunda) varit lite sega = pumparna har legat lite lågt. Deco har exempelvis varit ganska osynlig under en längre tid. Kanske har något att göra med att Alder (ett av hans favoritbolag) har dykt djupare än Mayol den senaste tiden.

Men ibland måste man ju i alla fall skriva något och eftersom det börjar närma sig månadsskifte så är det också dags för den hedrande utmärkelsen månadens clown!

På samma sätt som Flexus var ett lätt val förra månaden, är SPAMkungen SCORkungen denna månads givna val. Egentligen behövs det ingen motivering, men som bekant (för de någorlunda insatta) så laggar (de flesta) guld- och silverbolagen i Kanada (på TSX.V) ganska duktigt trots att guld och silver (metallerna alltså), når nya höjder var och varannan dag. Det finns ett antal olika teorier till varför det är så, men det ska vi inte skriva om här, istället ska vi titta på hur SCORkungen har valt att hantera problematiken. Som den eviga PUMPkung han är, har han valt sin vanliga väg – det vänder snart!  Det har han gjort sedan årsskiftet och det gjorde han även 2008 (ni vet när allting totalkraschade) och vi det ju alla hur det gick då…

Jag har letat fram några inlägg från SPAMkungen SCORkungen sedan årsskiftet för att illustrera hur värdelös han är trots att han gör allt i sin makt för att hävda motsatsen (även SCORkungen var för övrigt en ivrig påhejare av Alder för inte speciellt länge sedan).
  1. Januari 2011: Oremex. Bryter ut "fett" idag. Mål 39 (står när detta skrivs i 32).
  2. Februari 2011: Avino – utbrott, på god väg mot 3.70 CAD (står när detta skrivs i 2.60).
  3. Mars 2011: Vi kan ha sett botten.
  4. April 2011: Redo att starta nästa stora up-leg.
Allt har varit fel! Det har inte vänt ett skit utan har (med några få undantag) gått ner större delen av tiden sedan årsskiftet. SCORkungen har med andra ord haft JÄVLIGT FEL under snart ett halvår! 

Man får verkligen hoppas att det inte är allför många som olyckliga satar som har lyssnat på SCORkungens självsäkra (men totalt värdelösa) profetior. 

Intressant är också att förr eller senare kommer ju från SCORkungen att få rätt. Förr eller senare vänder det naturligtvis upp. Exakt när vet dock ingen. Vi vet heller inte hur mycket det kommer att gå ner innan det vänder upp. Men det berör naturligtvis inte SCORkungen, att dela ut värdelösa råd kostar nämligen inte så mycket. 

Och ni kan vara ganska säkra på att när det väl vänder så kommer SCORkungen att vara där med ”vad var det jag sa”-inlägg så det står härliga till. 

Som jag har skrivit tidigare är SCORkungen ett fullständigt mirakel. Att ha så jävla mycket fel och ändå låtsas som det regnar är det riktig Refaat-klass på.

Så därför utnämner vi med stor glädje SPAMkungen SCORkungen till april månads största clown!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar